Selectează o Pagină

Info parteneri

Termeni si conditii parteneri

Preambul

Platforma gazduita pe domeniul www.cadoulsmart.ro este administrata de catre Societatea AMA CONCEPT GRUP S.R.L., persoana juridica romana, avand sediul in Com Miroslava, localitatea Valea Ursului, str Marului, cu numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Iasi sub nr J22/666/22.03.2017, avand CUI 37253029 si fiind reprezentata legal de administrator Avasiloaiei Alina si Todi Ana Maria, denumita in cele ce urmeaza “Ama Concept Grup”. Pentru orice informatii privind raporturile comerciale cu site-ul nostru, ne puteti contacta pe adresa de e-mail: office@cadoulsmart.ro si la numarul de telefon 0743492188, zilnic, de luni-vineri in intervalul orar: 9:00-17:00

Tremeni si conditii

Prezentul document reprezinta acord de vointa dintre Societate si Partenerii, fiecare clauza fiind citita, negociata, inteleasa si asumata de catre ambele parti, in conformitate cu legislatia in vigoare privind contractele la distanta

Utilizarea Plaformei www.cadoulsmart.ro echivaleaza cu acceptarea implicita a prezentelor Termene si Conditii, a Politicii de Confidentialitate, Politicii privind Cookies etc., asa cum apar ele pe domeniul www.cadoulsmart.ro Acceptarea Termenilor si conditiilor se realizeaza fie prin bifarea check-boxului corespunzator de pe Platforma, fie prin simpla utilizare a Platformei.

Aceste documente pot fi modificate unilateral de catre Ama Concept Grup, cu informarea prealabila pe e-mail a Partenerilor cu 10 zile calendaristice inainte ca modificarile realizate sa opereze. Daca nu sunt de acord cu modificarile operate Partenerii sunt rugati sa isi manifeste dorinta de incetare a colaborarii prin stergerea contului de pe Platforma si prin incetarea in utilizarea Platformei .

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Ama Concept Grup si Parteneri, se vor aplica Termenii si conditiile disponibile pe Platforma la momentul producerii diferendului.

In situatia in care nu sunteti de acord cu prevederile prezentului document va rugam sa nu initiati sau sa incetati utilizarea Platformei.

Unele servicii, concursuri, oferte sau functionalitati oferite de Platforma pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarei noi utilitati, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea sectiunii respective.

  1. DEFINITII

 Atunci cand sunt folositi in prezentul document, urmatorii termeni vor avea urmatorul inteles:

a) Ama Concept Grup– societatea Ama Concept Grup S.R.L., avand datele de identificare din Preambul;

b) Platforma – site-ul, continutul, disponibil la adresa web www.cadoulsmart.ro si orice subdomenii ale acestuia;

c) Utilizator – orice persoana care viziteaza Platforma si navigheaza pe aceasta;

d) Utilizator inregistrat – Utilizatorul care isi creeaza un cont pe Plaforma pentru a posta un Eveniment; formularea „Utilizator” include si Utilizatorii Inregistrati;

e) Parteneri –furnizorii de servicii inregistrati pe Platforma in scop de promovare;

f) Pagina de Partner – pagina web creata si administrata de catre Partener;

g) Cont – sectiunea de pe Platforma, compusa din adresa de e-mail si parola furnizate de Utilizator, prin intermediul careia Utilizatorul poate sa isi creeze un eveniment cu o lista de cadouri pentru a o partaja cu Invitații si/sau sa isi creeze o Pagina de Partener;

Contul contine informatiile furnizate de Utilizatorul Inregistrat, precum si istoricul Evenimentelor create de Utilizatorul Inregistrat pe Platforma. Utilizatorul Inregistrat isi poate modifica oricand numele de Utilizator si/sau parola si poate vedea istoricul Contului sau. Daca se realizeaza un cont de Partener acesta va avea acces la Pagina sa prin intermediul acestuia;

h) Invitat – persoana ce a primit un nume de Utilizator si o parola de la Utilizator pentru a rezerva un cadou din lista de cadouri a unui Utilizator Inregistrat;

i) Eveniment – pagina web in care Utilizatorul Inregistrat creeaza o Lista de Cadouri pe care si le doreste pentru o anumita ocazie (Craciun, zi de nastere etc.)

j) Listacadouri – pagina web in  care Utilizatorul Inregistrat poate adauga Produse pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate distribuii prietenilor folosind un nume de utilizator („nume lista”) si  o parola unica creata de Utilizatorul Inregistrat.

k) Newsletter – orice e-mail primit de Utilizatorul Inregistrat, avand caracter informativ sau de marketing și publicitate cu privire la Produsele și/sau promoțiile desfășurate de alti Parteneri, fără ca aceste informatii să angajeze contractual vreuna dintre parti; 

  1. UTILIZAREA PLATFORMEI 

2.1.Accesul pe Platforma 

Platforma poate fi accesata de catre orice persoana cu varsta peste 18 ani, in scopul informarii despre continutul acesteia si/sau in scopul inregistrarii unui Cont. Utilizarea Platformei in orice scop ilegal sau imoral este interzisa. Ama Concept Grup va avea dreptul de a interzice accesul in cadrul Platformei a oricarei persoane care nu respecta dispozitiile prezentului document, buna cuviinta sau prevederile legislatiei in vigoare. 

Activitatile de tip phishing, cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol Platforma si Utilizatorii acesteia, a serverului care o gazduieste, securitatea informatiilor etc. sunt strict interzise. Clientii sunt de acord sa suporte orice costuri aditionale legate de utilizarea Platformei (servicii Internet, bancare), precum si orice pierdere financiara rezultata prin folosirea neautorizata a Contului/Paginii utilizate pentru tranzactii sau achizitii prin intermediul Platformei. 

Partnerii inteleg si accepta ca in activitatea lor nu este permisa folosirea oricaror metode tehnice si tehnologice de a obtine acces la serverul Platformei sau de a-l incarca pe acesta in mod nejustificat cu fisiere supradimensionate si/sau de a interveni in orice fel in functionarea Platformei sau de a cauza disfunctionalitati ale acesteia. Daca se suspecteaza sau se dovedeste utilizarea de virusi, malware, alte metode automate de phishing s.a. de catre un Partener, Administratorii Platformei isi rezerva dreptul de restrictiona accesul la Platforma corespunzator IP-ului daunator si de a obtine despagubiri pe cale legala. 

Daca alegeti sa va inregistrati printr-un cont preexistent (de exemplu de Facebook sau Google Plus) sau sa va conectati ulterior contul de Partener CadouriSmart.ro cu un cont de social media, informatiile dumneavoastra personale prezente pe profilurile de pe aceste conturi vor fi folosite petru a va crea contul pe Platforma (de exemplu nume, prenume, adresa de e-mail, fotografii, sex etc.) Practic, prin conectarea cu contul de social media, ne permiteti accesul la toate informatiile prezente pe acel cont, informatii care pot depinde de setarile de confidentialitate ale respectivului serviciu de social media. Platforma va putea permite si alte tipuri de interactiuni suplimentare prin intermediul retelelor de socializare, permitandu-va sa “dati like” sau sa distribuiti postari ce apartin continutului Platformei pe respectiva retea de socializare. In cazul in care apasati butonul “like” sau de “share” sau sa distribuiti in alt fel informatii de pe Platforma noastra pe un site, platforma etc. terte, acele informatii pot fi postate in mod public, iar site-ul tert va putea accesa informatii despre dvs. si despre folosirea Platformei noastre de catre dvs., si reciproca (noi vom putea accesa informatii despre dvs. de pe site-ul tert). Aceste functii pot include adresa dvs. de IP, ce pagini vizitati pe Platforma noastra si poate seta o cookie in acest sens. Interactiunile dvs. cu terte parti printr-o retea de socializare sau alte asemenea canale sunt reglementate de politicile de confidentialitate si termenii si conditiile aferente acestora. 

2.2.   Contul si Pagina de Partener 

Partenerii sunt prestatori specializati in oferirea serviciilor pe care doresc sa le promoveze prin intermediul Paginii si au la dispozitie, gratuit pentru primele 6 luni, iar ulterior, contra cost, posibilitatea de a-si crea o Pagina personalizata in care sa includa toate informatiile pe care le considera relevante experientei si ofertelor lor de specialitate. Partenerul isi va crea o Pagina prin introducerea urmatoarelor date personale: numele/denumirea, logo, scurta descriere, servicii oferite, campanie de discount pentru o perioada setata de Partener, procentaj la discount adaugat de Partener, galerie de evenimente ( maximum 20 de fotografii in format jpg sau png), link-uri de contact website, cont-uri Facebook, Instagram. 

Numele de Partener ales nu trebuie sa fie un domeniu web, un numar de telefon sau alte cuvinte care pot fi interpretate ca fiind date directe de contact sau imorale sau ilegale. Recomandam alegerea unui nume de Partener cat mai sugestiv, corespunzator realitatii si care sa ofere incredere Utilizatorilor pentru realizarea colaborarilor. 

Prin crearea Paginii de Partener, toti Partenerii accepta, in mod implicit, ca informatiile dezvaluite pe aceasta Platforma sa fie accesate de Utilizatori si vizitatorii ocazionali. Persoana care realizeaza inregistrarea ca Partener pe acesta Platforma trebuie sa functioneze ca o entitate juridica, in mod legal, iar in cazul unei persoane juridice, persoana ce realizeaza Pagina declara ca reprezinta o societate inregistrata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii sai sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul sau legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Platformei. De asemenea, Partenerii declara ca nu au fost condamnati pentru nicio infractiune, fie ea impotriva patrimoniului persoanelor, fie impotriva vietii, sanatatii, libertatii sexuale sau integritatii fizice a persoanelor. Totodata, Partenerii declara ca inteleg si accepta ca Platforma este doar o platforma de comunicare si conectare, Ama Concept Grup negarantandu-le acestora, in niciun fel, faptul ca vor fi contactati de Utilizatori, ca le vor fi solicitate serviciile sau ca acestea vor fi remunerate in vreun fel. Partenerii declara ca detin toate avizele si autorizatiile necesare si prevazute de lege prestarii serviciilor pe care le promoveaza prin intermediul Paginii lor. Acestia declara ca indeplinesc toate conditiile legale pentru a-si desfasura activitatea si ca respecta toate normele legale in vigoare, inclusive cele de natura fiscala. Platforma nu accepta Parteneri care nu detin entitati juridice, nu fiscalizeaza veniturile si nu indeplinesc toate conditiile legale aplicabile pentru prestarea serviciilor.

Partenerii au obligatia de a-si crea Pagini exclusiv in limbile  romana si engleza si trebuie sa se abtina de la folosirea unui limbaj si/sau incarcarea de continut web (Link-uri, imagini, texte, grafice etc.) care ar putea fi considerate, conform normelor morale general acceptate, ca avand un caracter licentios, obscen, jignitor, discriminatoriu sau explicit sexual, de la folosirea de Link-uri, imagini si/sau continut web care ar putea incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unor terti si care ar putea dauna imaginii Ama Concept Grup, precum si de la inducerea in eroare a Utilizatorilor cu privire la aspecte legate de identitatea sau portofoliul lor, atat pe parcursul comunicarii online, prin intermediul Platformei, cat si offline.

Partenerii declara ca inteleg si accepta faptul ca Utilizatorii si/sau Ama Concept Grup pot posta public si in legatura cu Pagina Partenereului vizat recenzii si opinii despre interactiunea cu respectivul Partener. De asemenea, Partenerii sunt de acord cu faptul ca Ama Concept Grup nu va cenzura si nu va elimina aceste recenzii decat in cazul in care ar fi ilegale si/sau nu ar indeplinii conditiile prevazute de prezentul acord. Este interzisa stergerea contului de Partener si crearea unui noi Pagini in vederea evitarii recenziilor Utilizatorilor. Autorul unei recenzii poate oricand solicita eliminarea respectivei recenzii, la fel si Partenerull, daca poate dovedi ca respectiva recenzie nu priveste o interactiune reala a Utilizatorului cu el.

Partenerii declara ca inteleg ca nu au obligatia furnizarii tuturor informatiilor cuprinse in formularul de inregistrare pe Platforma, dar ca au obligatia ca toate informatiile introduse pe Platforma sa fie adevarate si sa corespunda realitatii din punct de vedere juridic. Partenerii inteleg ca au dreptul la o singura Pagina de Partener pe Platforma noastra, neputand ca aceeasi persoana sa aiba mai multe Pagini. Ama Concept Grup isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Parteneri.

Partenerii declara ca inteleg ca informatiile din Pagina creata trebuie sa corespunda datelor reale si nu trebuie sa aduca atingere drepturilor unor terte persoane. Ne rezervam dreptul de a nu accepta, a modifica partial sau de a sterge Paginile care nu corespund cu tipurile de servicii cautate de Utilizatorii Platformei si/sau care au un continut care incalca legile sau morala sau cele pe care le consideram ca nu aduc valoare Platformei. 

Inregistrarea si pastrarea cu succes a unei Pagini de Partener depind de urmatoarele conditii: 

a) Furnizarea unor date reale si complete in procedura crearii contului de Partener;

b) Crearea Contului exclusiv in nume propriu si furnizand datele dvs. personale, nu cele ale unui tert;

c) Pastrarea confidentialitatii privind datele de acces in Contul de Partener (nume utilizator si parola) si utilizarea personala exclusiva a contului;

d) Folosirea Contului de Partener cu buna credinta, cu respectarea dispozitiilor prezentului document si a prevederilor legale aplicabile;

e) Actualizarea datelor dvs. aferente Contului de Partener la fiecare modificare a acestora.

 Utilizatorii care doresc sa creeze un cont de Prestator au obligatia de a-si crea acest cont doar in nume propriu.

 Puteti solicita oricand stergerea contului de Partener.

Contul de Partener si/sau Pagina de Partener pot fi sterse din oficiu, in mod discretionar si fara a trebui sa anunte sau sa motiveze in prealabil, de catre Ama Concept Grup in situatia in care se apreciaza ca ati incalcat oricare dintre obligatiile impuse prin prezentul document si/sau legislatia aplicabila.

Numele cu care se inregistreaza un Partener, Contul de Partener si parola aferenta Contului au caracter individual, confidential si netransmisibil. Partenerul este responsabil in mod exclusiv pentru existenta si administrarea Contului si Paginii de Partener si in acest sens se obliga sa utilizeze personal Contul si sa nu il transfere, cesioneze, vanda, imprumute sau sa transmita in orice alt mod Contul si/sau Pagina de Partenr si/sau parola aferenta unei terte persoane sau entitati. Partenerii sunt obligati sa anunte Ama Concept Grup in cazul in care suspecteaza o utilizare neautorizata a conturilor lor sau o spargere a parolei aferente contului respectiv. Numele de Pagina/Partener ales nu trebuie sa reprezinte un domeniu web sau un numar de telefon. Este interzis si poate conduce la stergerea Paginii de Partener, incarcarea de continut (texte, imagini, link-uri etc) cu caracteristici discriminatorii, obscene, vulgare sau care pot aduce atingere Platformei si/sau tertilor.

Nu este permisa introducerea in titlul Paginii sau a descrierii serviciilor/ofertelor de cuvinte cheie care nu au legatura directa cu serviciile/ofertele oferite. Partenerul nu poate face reclama in cadrul Paginii sale la produse, companii sau servicii ale unei terte parti, care nu au legatura cu serviciile oferite.

Totodata, nu ii este permis Partenerului sa foloseasca, pentru a descrie serviciile sau ofertele de pe Pagina sa niciun fel de trimiteri, referinţe la şi/sau link-uri catre Platforme similar cu Platforma noastra, site-uri pay per click/view, site-uri care pot face concurenta Platformei noastre. Partenerului nu ii este permis, de asemenea, să folosească fotografii care conţin menţiunea unui site concurent (sau nu) în Pagina sa sau mentiuni care pot incalca drepturi ale unor terti, inclusive marci inregistrate utilizate fara o licenta valabila. Regula aceasta se extinde şi asupra mesajelor trimise între Utilizatori si Parteneri.

 În ceea ce priveşte modalitatea de exprimare, Partenerii vor evita formulările imperative, cu tentă ameninţătoare sau ofensatoare, formulările ironice sau orice alte formulări care ar putea fi considerate neadecvate de către utilizatori. Toate detaliile solicitate de utilizatori sau postate de la momentul postarii srviciilor/ofertelor vor fi oferite folosind un ton calm, politicos.

 Paginile care incalca regulile de mai sus pot fi editate/sterse de catre Ama Concept Grup.

 2.3.Newsletter-ele

 In momentul in care Partenerul isi creaza un Cont pe Platforma poate opta in vederea primirii de newslettere la adresa de e-mail furnizata.

Partenerul isi poate modifica ulterior optiunea cu privire la primirea de newsletter fie prin accesarea link-ului de dezabonare inclus in newsletter-ele CadoulSmart, fie prin contactarea directa a Ama Concept Grup la adresa de e-mail :office@cadoulsmart.ro

Dezabonarea de la primirea newsletter-elor nu echivaleaza cu renuntarea la acordul dat privind acceptarea Termenilor si Conditiilor si a Politicii de ConfidentialitatePartenerii Platformei au obligatia:

a) sa foloseasca Platforma cu buna credinta, numai in scopul informarii cu privire la produsele si/sau serviciile oferite;

b) sa respecte legislatia in vigoare in ceea ce priveste interactiunea lor cu Platforma;

c) sa respecte prezentele termene si conditii;

d) sa foloseasca Platforma numai in scopuri morale si licite, in acord cu scopul pentru care acestea au fost creata si tinand cont de eventualele indicatii, precautii sau restrictii legate de utilizarea acesteia

2.4. Utilizarea Platformei

 Pentru a crea o Pagina de Partener este, in primul rand, necesara  inregistrarea cu Contul de Partener.

Partenerul se poate loga si cu contul de Facebook sau isi poate crea un Cont de Partener.

 Dupa realizarea inregistrarii Contului, un reprezentant al Platformei verifica si confirma ca aplicatia indeplindeste conditiile necesare pentru a fi considerata completa, corecta si serioasa. Detaliile ce trebuie furnizate pentru ca o aplicatie sa fie considerata complet corecta sunt urmatoarele: X.

Ama Concept Grup va transmite Partenerului un e-mail prin care se confirma inregistrarea Contului. Ulterior, Partenerul  isi va putea crea Pagina de Partener completand sectiunile puse la dispozitie, cu respectarea termenilor si conditiilor si prevederilor legale in vigoare. 

Partenerii declara ca au o forma de organizare juridica legala, detin toate avizele si autorizatiile desfasurarii activitatii si functioneaza in mod legal, nefiind in insolventa sau inactivitate fiscala si neavand alte probleme de ordin juridic, financiar sau fiscal.  Totodata, Partenerii declara ca reprezentantii sai care interactioneaza cu Platforma si Utilizatorii sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul. Partenerii si reprezentantii acestora declara ca inteleg si accepta ca prezenta Platforma este doar o platforma de comunicare si conectare, Ama Concept Grup negarantandu-le acestora, in niciun fel, faptul ca vor fi primi un anumit numar de cerere de oferta si nici ca vor fi promovati in vreun alt fel. Partenerii pot realiza Pagini de Parteneri numai pentru a promova servicii/oferte din categoriile inscrise pe Platforma la adresa: office@cadoulsmart.ro.Aceste tipuri de servcii trebuie se fie legale si morale si se inscriu in categoria serviciilor legate de evenimente. Nu vor fi acceptati Parteneri din alte arii de servicii. 

Colaborarile vor fi initiate astfel: 

Utilizatorul interesat va trimite o cerere de oferta pe Pagina Partenerului prin completarea unui formular, mentionand detaliile pe care le considera necesare si datele sale de contact pentru a fi contactat direct de catre Partener. Partenerul va fi notificat prin e-mail si ii va fi reprodusa cererea de oferta primita. Ulterior, Partenerul si Utilizatorul pot comunica in afara Platformei, oricum vor considera necesar. Partenerii se obliga sa nu hartuiasca Utilizatorii contactati de pe Platforma prin telefoane si/sau e-mailuri sau alte incercari de contactare repetate si excesive, in caz contrar Platforma poate solicita despagubiri.

Platforma nu intermediaza niciun fel de servicii.

Conditiile de colaborare, inclusiv remuneratia, sunt la latitudinea exclusiva a Utilizatorilor si a Partenerilor.

Raspunderea civila, penala, fiscala sau de orice alta natura pentru continutul urcat pe Paginile de Partener, precum si pentru colaborarile ulterioare le apartin Partenerilor, in exclusivitate, Ama Concept Grup nerealizand o verificare a datelor de identificare a Partenerilor, niciun fel de triere a acestora si niciun fel de verificare a veridicitatii datelor inscrise pe Platforma, negarantand veridicitatea si acuratetea acestora. Platforma nu isi asuma raspunderea pentru nerespectarea legislatiei aplicabile in orice domeniu de catre Parteneri/Utilizatori si nu poate fi trasa la raspundere, in niciun caz, pentru aceasta. Partenerii sunt unicii raspunzatori pentru continutul Paginii de Partener, Ama Concept Grup neputand realiza o verificare a continutului Paginilor sau altor mijloace web detinute sau administrate de catre Partener. Acestia se obliga sa foloseasca formulari si tehnici de promovare cu caracter profesional, Ama Concept Grup neputand fi trasi la raspundere pentru continutul site urilor/platformelor/paginilor/profilelor prin care sunt promovate serviciile Partenerilor si nici pentru “caption-ul” prin care sunt introduse ofertele.

Ama Concept Grup nu verifica nici mesajele prin care sunt trimise cererile de oferta si nu sunt responsabili privind continutul acestora, identitatea sau conduit Utilizatorilor in raport cu Partenerii.

In situatia in care administratorii Platformei vor considera ca fiind inoportune, inadecvate sau ilegale caracteristicile promovarii unui Partener prin intermediul Paginii sale, acestia sunt in drept sa solicite incetarea promovarii respectivelor oferte/servicii de catre Partenerul respectiv, prin intermediul mijlocului respectiv, iar Parteneruleste obligat sa inceteze promovarea serviciului/ofertei in respectivul mod.

Crearea unui cont de Partener sau crearea unei Pagini de Partener nu garanteaza existenta acestora pe viitor, ele trebuie aprobate de administratorul Platformei pentru a lua fiinta. In cazul in care acestea contin informatii sau imagini neconforme cu realitatea, imorale, ilegale sau care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte categorii de drepturi ale unor terti, administratorul Platformei nu va aproba inregistrarea Contului sau a Paginii. De asemenea, in cazul in care vor fi raportate, de catre Utilizatori neregularitati dovedite referitoare la serviciile/ofertele/informatiile de pe Pagina unui Partener, identitatea sau activitatea Partenerului, Ama Concept Grup este indreptatit (dar nu obligat) sa stearga Contul si/sau Pagina de Partener cu notificarea acestuia prin adresa de e-mail introdusa pe Platforma. 

Abonamentele Partenerilor

La prima inregistrare pe Platforma, orice Partener poate beneficia de Abonamentul BASIC gratuit pe perioada de 6 luni de la inregistrare.

Dupa trecerea celor 6 luni de testare gratuita a platformei, in cazul in care nu optati pentru un abonament cu plata va va fi suspendat accesul pe Platforma, iar Pagina nu va mai fi vizibila pentru Utilizatori. Pentru a va reactiva Pagina trebuie sa optati intre urmatoarele ABONAMENTE:

Abonament BUSINESS la un pret de 100 EUR, valabil 1 an si 6 luni de la achizitionare

Abonament STANDARD la un pret de 60 EUR, valabil 1 an de la achizitionare.

Beneficiile fiecarui abonament pot fi gasite la linkul – https://www.cadourismart.ro/abonamente/

Plata abonamentelor Business si Standard va putea fi efectuata online prin aplicatia Mobilpay.

In vederea realizarii platilor online prin card bancar, Partenerii vor trebui sa completeze un formular online cu datele bancare. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt furnizate si, respectiv, procesate de catre Mobilpay, furnizorul specializat in servicii de plata prin card online, in pagina web catre care va fi redirectionat Partenerul. Tranzactiile sunt securizate de catre furnizor. Card-urile bancare acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Ama Concept Grup nu răspunde sub nicio formă de serviciul de procesare a plaților prin card oferit de furnizorul specializat, precum și pentru orice fel de eroare și/sau fraudă decurgând din sau în legatură cu functionarea acestui serviciu. Totuși, deși acest serviciu este oferit și organizat în totalitate și în mod independent de către furnizorul nostru, noi vom lua toate masurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției unor erori și/sau fraude.

Abonamentul va fi activat doar in cazul in care in contul Partenerilor se afla disponbil in suma necesara achitarii abonamentului ce se doreste a fi achizionat.

Activarea abonamentului se realizeaza automat dupa confirmarea platii.

Orice comisioane percepute Partenerului de catre banca acestuia sau banca aleasa pentru efectuarea platii prin card sau transfer bancar vor fi suportate de acesta si nu pot fi imputateAma Concept Grup 

  1. GARANTII TEHNICE 

Ama Concept Grup nu poate garanta stabilitatea si accesul continuu pe Platforma. Exista posibilitatea ca, uneori, Platforma sa nu fie accesibila, sa apara erori de conectare sau pe parcusul utilizarii acesteia. Daca in timp ce utilizati Platforma apare o eroare, va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail, pentru a putea rezolva problema intr-un timp cat mai scurt.

Accesul pe Platforma poate fi uneori restrictionat din cauza lucrarilor de mentenanta, realizarii unor update-uri ale sistemului sau pentru adaugarea unor functionalitati noi. 

Ama Concept Grup nu poate garanta ca Platforma, serverul pe care este gazduita sau e-mailurile trimise nu au virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, informatii incomplete, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere s.a.m.d., pentru ca uneori astfel de incidente nu pot fi prevenite in timp util din cauza dinamismului domeniilor online. 

Ama Concept Grup isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului Platformei. 

  1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

 Ama Concept Grup este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra Platformei, continutului acesteia, respectiv asupra textelor, imaginilor, continutului video, elementelor de grafica web (design), coduri obiect si coduri sursa, scripturi si asupra tuturor datelor de pe Platforma. Pe cale de consecinta, Utilizatorii si Partenerii sunt obligati sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale Ama Concept Grup, sub sanctiunile prevazute de lege.

Este posibil ca Platforma sa contina materiale a caror proprietate intelectuala apartine unor terti. Utilizatorii si Partenerii sunt obligati sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale tertilor care sunt titularii acestor drepturi, sub sanctiunile prevazute de lege.

Pentru evitarea oricarui dubiu, se interzice inclusiv reproducerea textului din descrierea Produselor, plagierea articolelor publicate in sectiunea Blog, Ama Concept Grup rezervandu-si dreptul de a actiona in instanta orice persoana care incalca drepturile de autor detinute asupra acestora.

Platforma poate include link-uri catre alte website-uri care nu sunt detinute sau administrate de Ama Concept Grup, iar Ama Concept Grup nu isi poate asuma responsabilitatea asupra continutului, a politicilor de confidentialitate sau a oricarui lucru furnizat de aceste site-uri terte. Ama Concept Grup nu intermediaza servicii de comert electronic pentru Utilizatorii Inregistrati/Invitati/Parteneri, achizitionarea cadourilor si/sau a serviciilor Partenerilor realizandu-se de pe site-urile tertilor si/sau prin negociere directa

Daca dvs. publicati continut protejat de drept de autor pe Platforma sunteti de acord sa acordati Platformei o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile de autor asupra continutului publicat pe Platforma. Prin trimiterea si/sau urcarea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti Platformei un drept de autor neexclusiv si nelimitat in timp, dreptul de a publica, republica si mentine materialul pe Platforma, cata vreme exista Platforma.

Totodata, garantati ca sunteti autorul continutului publicat si/sau ca aveti dreptul de a-l publica pe Platforma si ca sunteti de acord cu exonerarea de raspundere a Ama Concept Grup cu privire la orice plangere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dvs. si disponibil pe Platforma.

Platforma isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dvs., fara informarea dvs. 

Prin informatiile introduse pe Platforma Utilizatorii/Partenerii garanteaza ca au dreptul din punct de vedere juridic (inclusiv in ceea ce priveste drepturile de autor) sa foloseasca acest continut si ca acest continut le apartine. Acestia sunt direct raspunzatori in cazul in care, prin informatiile (continutul text), imaginile sau link-urile catre alte site-uri postate etc, aduc atingere, in orice fel, drepturilor oricarei terte persoane fizice si/sau juridice si se oblige sa despagubeasca Ama Concept Grup daca aceasta va suferi prejudicii produse de actiunile si/sau inactiunile Partenerilor. 

Continutul si design-ul Platformei incluzand, dar fara a se limita la imagini, texte, software, grafica web, add-ons, widget-uri, precum si orice alte date si aplicatii, cu exceptia continutului generat de Utilizatori/Parteneri, sunt proprietatea Ama Concept Grup sau a colaboratorilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusiv dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Continutul creat/uploadat de Parteneri/Utilizatori (texte, imagini, video, fisiere) si alte materiale pot fi folosite de Ama Concept Grup fara nicio compensatie materiala pentru scopuri de marketing si P.R. in vederea promovarii Platformei sau in scopuri statistice. Preluarea oricaror informatii, date, imagini etc. de pe Platforma in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, fara acordul scris prealabil al Ama Concept Grup este interzisa si se sanctioneaza conform legilor in vigoare. 

Atat Utilizatorii/Partenerii, cat si Platforma isi asuma obligatia de a pastra confidentialitatea interactiunilor lor ocazionate de activitatea in legatura cu Platforma. Cu toate acestea, Utilizatorii/Partenerii declara ca inteleg si ca accepta ca sunt situatii in care Administratorii Platformei vor putea fi obligati, in mod legal, de organe sau institutii ale statului, sa dezvaluie informatii care ar putea fi considerate confidentiale despre Utilizatorii/Partenerii sai, daca aceasta cerere este justificata, din punct de vedere legal si/sau in vederea protejarii drepturilor unei terte persoane sau pentru a preveni sau a intrerupe orice activitate ce ar putea avea un caracter ilegal, fraudulos, imoral sau neetic. 

  1. COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 Partenerii accepta in mod expres ca datele personale furnizate pe aceasta Platforma vor fi colectate si prelucrate in scopul indeplinirii scopurilor Platformei, precum si in orice alt scop pentru care si-au oferit consimtamantul. Partenerii sunt de acord cu faptul ca Paginile create precum si continutul creat/uploadat de ei (texte, imagini, video, fisiere) si alte materiale pot fi folosite de Ama Concept Grup fara nicio compensatie materiala pentru scopuri de marketing si P.R. in vederea promovarii platformei sau in scopuri statistice.

Prin navigarea pe Platforma si utilizarea acesteia va dati acordul implicit si pentru acceptarea Politicii de confidentialitate, va rugam sa o consultati. 

  1. RASPUNDERE

 Ama Concept Grup se angajeaza sa respecte legislatia aplicabila in desfasurarea activitatii sale si sa respecte Utilizatorilor/Partenerilor drepturile aferente abonamentelor contractate, pe perioada de valabilitate a acestora, cu exceptia situatiilor de forta majora sau de caz fortuit, conform legii si/sau prezentului document.

Cu toate acestea, Ama Concept Grup poate refuza accesul Utilizatorilor/Partenerilor pe Platforma, poate sterge contul de Utilizator/Partener sau poate limita drepturile acestora daca sunt incalcate prevederile prezentului document sau prevederile legislatiei in vigoare, fara obligatia de a plati prejudicii sau de a restitui vreo suma platita. In general, platile realizate nu pot fi returnate, sub niciun pretext. 

Platforma este o platforma de conectare, prin intermediul aceasteia nerealizandu-se niciun fel de actiuni de comert, intermediere, recrutare sau angajare in sens comercial sau civil, neavand atributii si neasumandu-si roluri de recrutare a personalului sau de comert electronic. 

Ama Concept Grup nu raspunde pentru daune de orice fel pe care Utilizatorii/Partenerii sau oricare terta parte le pot suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Ama Concept Grup a oricarei dintre obligatiile sale si pentru daune care rezulta din utilizarea Platformei.

Ama Concept Grup nu poate fi trasa la raspundere pentru erorile din continutul creat de Utilizatori/Parteneri, pentru furnizarea datelor personale ale altor terti de catre Parteneri, fara acordul prealabil al acestora.

In acest sens, Utilizatorii si Partenerii se obliga sa utilizeze Platforma numai in scopul in care aceasta a fost creata, cu precautie si respectarea oricaror specificatii tehnice sau dispozitii legale, acestia fiind pe deplin responsabili de modul de utilizare a Platformei.

Ama Concept Grup nu raspunde in situatia in care Utilizatorul sau Partenerul isi incalca orice obligatii astfel cum acestea au fost stipulate prin prezentul document si/sau legislatia incidenta, inclusiv nici pentru cazul in care Partenerul nu are conversia asteptata de clienti.

Produsele sau serviciile incluse in Listele de cadouri de pe Platforma nu au fost produse si nu sunt comercializate de Ama Concept Grup. In nicio circumstanta nu va putea fi antrenata raspunderea Ama Concept Grup pentru orice prejudiciu creat de Produsele si Serviciile achizitionate de pe site-urile tertilor si/sau ale Partenerilor

Utilizatorii si Partenerii isi asuma riscul in utilizarea Platformei, Ama Concept Grup nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau descrierea continutului de pe Platforma

Utilizatorii/Partenerii Platformei sunt responsabili de daunele de orice natura, materiala sau imateriala, directe sau indirecte, cauzate tertilor, inclusiv catre Ama Concept Grup, ce rezulta din utilizarea Platformei, oricare ar fi cauza si modalitatea de producere a prejudiciilor.

Platforma face tot posibilul sa ofere informatii care sa corespunda cerintelor ce tin de corectitudine, actualitate si acuratetea articolelor publicate pe sitein sectiunea “Blog”.  Cu toate acestea, pot aparea erori, caz in care sunteti de acord ca Ama Concept Grup sa fie scutita de orice raspundere pentru eventuale inexactitati sau erori in continutul informatiilor de pe Platforma si intelegeti si sunt de accord ca nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Platforemi, a uneltelor, programelor ori a produselor si serviciilor publicate. 

Parti ale continutului Platformei pot fi furnizate de terte persoane cu care Platforma are incheiate contracte de furnizare de continut. 

Prin acceptarea prezentului contract, Utilizatorii/Partenerii Platformei declara ca sunt de acord ca, pe viitor, sa apere, sa garanteze si sa despagubeasca Ama Concept Grup si partenerii sai in caz de litigii (inclusiv de proprietate intelectuala) in care le-ar putea fi atrasa raspunderea civila sau penala, inclusiv sa acopere cheltuielile de judecata si onorariile avocatiale, in cazul in care respectivele diferende ar putea avea legatura cu utilizarea Platformei, cu incalcarea termenilor si conditiilor sau a oricarui act normativ aplicabil. Utilizatorii/Partenerii declara ca vor coopera in vederea realizarii unei aparari comune in astfel de situatii. De asemenea, Utilizatorii/Partenerii sunt de acord ca Ama Concept Grup nu vor fi tinuti raspunzatori de orice pretentii ale unor terti ce ar putea izvori din folosirea informatiilor sau a continutului de pe Platforma furnizate de catre Utilizatori/Parteneri. 

Utilizatorii/Partenerii inteleg si accepta ca datorita caracteristicilor specifice Internetului si ale specificului Platformei, Administratorul Platformei nu poate confirma, garanta identitatea tuturor utilizatorilor si veridicitatea, corectitudinea, validitatea oricaror informatii sau continut oferite de acestia in cadrul Platformei. In consecinta Ama Concept Grup nu poate fi trasa la raspundere in niciun mod si in nicio masura cu privire la aceste informatii sau orice alte efecte juridice / comerciale derivând din utilizarea lor. 

Totodata, Ama Concept Grup nu poate raspunde pentru: identitatea utilizatorilor care se inregistreaza pe Platforma sau care apeleaza la Parteneri in vederea primirii unei oferte, faptul ca acestia vor achizitiona sau nu serviciul respectiv, calitatea serviciilor prestate de catre Parteneri si in general pentru niciun aspect referitor la relatiile directe sau indirecte dintre Utilizatorii Plaformei si Partenerii Platformei. Ama Concept Grup nu va raspunde pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neindeplinirea oricaror obligatii asumate de oricare utilizator (inclusiv Partenerii), din imposibilitatea utilizarii Platformei sau serviciilor oferite de catre Partneri sau din interpretarea gresita a continutului de pe Platforma. Partenerii care nu detin o forma juridica sa nu indeplinesc conditiile legale de functionare nu sunt “acoperiti” in niciun fel prin faptul ca se inscriu pe Platforma, ei trebuie, in continuare sa isi indeplineasca propriile obligatii legale.

Prin urmare, Partenerii sunt de acord ca prin acceptarea prezentului document sa exonereze Ama Concept Grup, reprezentantii sau legali, angajatii si/sau colaboratorii acestuia de orice raspundere juridica si sa nu aiba in acest sens nicio pretentie morala sau pecuniara fata de acestia ca urmare a utilizarii Platformei si a colaborarilor obtinute datorita acesteia. 

Ama Concept Grup, partenerii, colaboratorii, afiliatii, reprezentantii sai legali, angajatii, mandatarii sai etc. nu vor putea raspunde niciodata pentru prejudicii de orice fel, pentru orice temei juridic, izvorat din sau in legatura cu folosirea sau imposibilitatea de a folosi Platforma si orice alte site-uri/pagini web/profiluri conexe (inclusiv ale site-urilor terte sau ale Paginilor Partenerilor), orice functionalitate sau parte a Platformei, inclusiv, dar fara a se limita la daune directe, indirecte, moratorii, cominatorii, morale, materiale – damnunm emergens – beneficiu nerealizat – lucrum cessanss si orice alt fel de daune cauzate din culpa, neglijenta, neexecutare contractuala, chiar daca ar fi putut fi prevazute. 

In cazul in care un Utilizator/Partener intampina probleme in legatura cu activitatea sa legata de Platforma, fie de alta natura, acesta va incerca sa isi rezolve singur potentialele divergente. In cazul in care potentiala problema are legatura cu colaborarea cu Utilizatorii/Partenerii Platformei, Utilizatorul/Partenerul este rugat sa raporteze aceasta problema si catre Platforma, detaliind situatia concreta. In aceasta situatie un reprezentant al Platformei va incerca sa solutioneze divergenta aparuta in mod amiabil intre parti, dar nu are o obligatie in acest sens. 

  1. ALTE CLAUZE

 Prezentul document este guvernat de legislatia romana.

Orice litigii derivand din prezentul document se vor solutiona pe cale amiabila, sau dupa caz de catre instantele competente din Bucuresti.

Utilizatorul/Partenerul declara ca accepta ca Ama Concept Grup va putea cesiona oricând către un terţ drepturile şi obligaţiile izvorâte din prezentele termeni si conditii, inclusiv prin cesionarea către un terţ a contractului (acordului) si consimte anticipat la această cesiune, conform art. 1315 şi următoarele din Codul Civil. Pentru evitarea oricarui dubiu, Utilizatorii/Partenerii Platformei declara ca inteleg si consimt anticipat la substituirea Ama Concept Grup cu un terţ în raporturile născute între acesta şi Utilizatori/Parteneri în temeiul Termenilor si Conditiilor Platformei.

Prevederile Termenilor si conditiilor se completeaza cu dispozitiile Codului civil precum si cu dispozitiile legislatiei in vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre Ama Concept Grup si Client.  

Pentru orice comunicare cu Ama Concept Grup va rugam sa folositi adresa de email: office@cadoulsmart.ro

Cadoul Smart

AMA Concept Grup SRL

© 2018 CadoulSmart.ro  Toate drepturile rezervate

Dezvoltat in colaborare cu Team Tranc & Zulian

Pin It on Pinterest

Share This