Selectează o Pagină

Despre Monica Dobrea

Psiholog si MAMA

My Story

Sunt Monica si, inainte de a fi psiholog, sunt om si sunt impotriva suferintei de orice natura, intrucat aceasta nu reprezinta decat o alegere defectuoasa. Alegand sa deschizi usa cabinetului, vei avea deja un prim pas facut inspre reusita, vei intelege ca prezenta si constientizarea aparitiei unui dezechilibru necesita gasirea unor solutii. Vei deveni partenerul meu si impreuna vom forma o echipa gata sa exploreze resursele si potentialul inca neexploatat de care fiecare dintre noi dispunem.

Un psihic sanatos inseamna si o viata de calitate. A apela la ajutor specializat inseamna curaj si schimbare. Schimbarea incepe cu tine ! Admir si valorizez actele de curaj si dorinta schimbarii, astfel incat te astept cu mult drag sa te ascult, sa te inteleg si sa iti intind o mana cand ai cea mai mare nevoie.

Imi doresc sa cresc, sa ma dezvolt si sa pot cauta raspunsuri la propriile mele intrebari, de aceea consider ca a te putea vedea intr-o oglinda, fara a fi reflexia deformata cauzata de ganduri irationale, este un act de intelepciune pe care il voi onora prin demersul terapeutic marcat de experimentarea bucuriei autocunoasterii. Sa nu mai amanam nicio secunda sansa de a ne raporta la sine matur si asumat !

Servicii oferite

Evaluare clinica si psihodiagnostic

– copii si adolescenti

– adulti

Psihoterapie

Hipnoza clinica si terapie Eriksoniana

– individuala a copiilor si a adolescentilor

– individuala a adultului

– de cuplu

– de familie

Dezvoltare personala

Inteligenta emotionala

-grupuri de adulti

– grupuri de copii cu varste intre 3-18 ani

{
Tragedia vietii nu este ca se termina atat de repede, ci ca asteptam atat de mult sa o incepem.

Programeaza o intalnire

0752 164 316

Trimite un email

monik.dobrea@yahoo.com

Contact Online

Cadoul Smart

AMA Concept Grup SRL

© 2018 CadoulSmart.ro  Toate drepturile rezervate

Dezvoltat in colaborare cu Team Tranc & Zulian

Pin It on Pinterest

Share This