Selectează o Pagină
Povestea Cadoului
Despre noi
Povestea Cadoului

Suntem ca oricine altcineva, ne plac cadourile!

Din aceasta dragoste am hotarat sa gasim o cale de a asigura placerea potrivirii atat pentru cel ce ofera cat si pentru cel ce primeste (si sa asiguram o casa stabila pentru fiecare cadou)!

Prin Cadoul Smart vrem sa sarbatorim intersectia dintre cadoul potrivit, cu momentul perfect, cu persoana ideala. De fiecare data!

Credem ca prea multe resurse se pierd in gesturi a caror finalitate nu este cea scontata, martore sunt cutiile de lucruri bine intentionate dar eronat plasate care ne ingramadesc dulapul!

Ca sa nu mai vorbim despre cadourile de nunta imposibil de ales si duplicate la primire ce ne scot peri albi de ani de zile!

Pentru a pastra bucuria pura a cadoului ceva trebuia sa se schimbe…asa ca am gasit calea cea mai buna: Cadoul Smart!

Prin Cadoul Smart ne dorim ca stresul cumpararii unui cadou sa fie ultimul lucru de care ai nevoie si sa inlaturam total anxietatea alegerii cadoului perfect.

Ideea din spatele Cadoul Smart este simpla – o lista de cadouri pe care o setezi odata si o folosesti toata viata, primind cadourile de care chiar ai nevoie. Deoarece mereu exista un motiv de sarbatoare – zi de nastere, onomastica, sarbatori, botez, nunta, absolvire, casa noua sau pur si simplu o petrecere, Cadoul Smart este mediul online unde imparti idei de cadouri cu familia si prieteni, ramane la alegerea lor sa te surprinda!

Va promitem ca imediat ce indraznim sa ne deschidem si sa impartasim cu ceilalti ce ne dorim cu adevarat, beneficiile si bucuria daruirii nu vor intazia sa apara de ambele parti.

Cu drag

Alina Avasiloaie & Ana-Maria Todi

Fondatori
Cadoul Smart

 

Cadoul Smart

AMA Concept Grup SRL

© 2018 CadoulSmart.ro  Toate drepturile rezervate

Dezvoltat in colaborare cu Team Tranc & Zulian

Pin It on Pinterest

Share This